چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که در سراسر جهان مصرف می شود.

چای از گیاه Camellia sinensis در نقاط مختلف جهان به صورت چای سبز، سیاه یا اولانگ مصرف می شود. با این حال، در میان همه اینها، مهم ترین اثرات بر سلامت انسان با مصرف چای سبز معطر مشاهده شده است.

اولین چای سبز در قرن هفدهم از هند به ژاپن صادر شد. تخمین زده می شود که سالانه حدود 2.5 میلیون تن برگ چای در سراسر جهان تولید می شود که 20 درصد آن به صورت چای سبز تولید می شود که عمدتاً در آسیا، برخی از مناطق شمال آفریقا، ایالات متحده و اروپا مصرف می شود.

یکی از انواع چای سبز، چای سبز افغانی می باشد.

ارتباط بین مصرف چای، به ویژه چای سبز، و سلامت انسان مدتهاست که مورد توجه قرار گرفته است .

می توان از پرطرفدارترین چای ها به چای سبز ماچا اشاره کرد.

چای سبز و چای سیاه در طول تولید به طور متفاوتی پردازش می شوند. برای تولید چای سبز، برگهای تازه برداشت شده بلافاصله بخارپز می شوند تا از تخمیر جلوگیری شود و محصولی خشک و پایدار به دست می آید.

از بهترین برند های چای سبز چای سبز دکتر بیز می باشد.

این فرآیند بخار دادن، آنزیم‌های مسئول تجزیه رنگدانه‌های رنگی در برگ‌ها را از بین می‌برد و به چای اجازه می‌دهد تا رنگ سبز خود را در طول فرآیندهای غلتشی و خشک کردن بعدی حفظ کند. این فرآیندها پلی فنول های طبیعی را با توجه به خواص ارتقا دهنده سلامت حفظ می کنند.

از آنجایی که چای سبز به اولانگ و سپس به چای سیاه تخمیر می شود، ترکیبات پلی فنل (کاتچین) موجود در چای سبز دیمر می شوند تا انواع تی افلاوین ها را تشکیل دهند، به طوری که این چای ها ممکن است فعالیت های بیولوژیکی متفاوتی داشته باشند.

  • منابع:
    1. Beneficial effects of green tea: A literature review
  • تبلیغات: 
    1. قبرستانی که در شب ارواح در آن جا دیده می شود!
    2. با در دست داشتن گواهینامه خودرو می توانید خلبان هلی کوپتر شوید
    3. ساخت دستگیره کابینت که هوشمند می باشد
    4. لو رفتن راز پولدار شدن از یکی از ثروتمندترین انسانهای دنیا!!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *