سس فرانسوی تبرک موجب رشد گیاهان شد

وینیگرت گیاهی نه تنها یک کلاسیک ساده است، بلکه حتی توسط سرآشپزهای برتر به عنوان ملکه سس سالاد شناخته می شود، زیرا تقریباً با همه سالادها با چاشنی عالی خود می آید.

شکر و آب سبزیجات اسیدیته سرکه را کاملا متعادل می کند. البته سس فرانسوی تبرک را بدون این دو ماده با روغن بیشتری نیز می توان تهیه کرد (نسبت روغن به سرکه: 3:1).

ابتدا موسیر پوست کنده و سبزی های شسته شده خرد می شوند. بقیه مواد را با یک لیسک کوچک خوب هم بزنید تا همه چیز کرم رنگ شود. در آخر موسیر و سبزیجات را اضافه کنید.

مواد لازم (برای 4 وعده):

  • 1 عدد موسیر
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب سفید یا قرمز
  • 3 قاشق غذاخوری آب سبزیجات سرد
  • شکر، نمک، فلفل به مزه
  • 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 5 قاشق غذاخوری بهترین روغن زیتون
  • 2 قاشق غذاخوری سبزی خرد شده (مانند پیازچه، جعفری)

این سس مقوی و بسیار خوش طعم تقریباً با همه سالادها سازگاری دارد. به خصوص با ذرت یا کلم چینی خوب می شود. همه مواد را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید سالاد سفت (مثلا کلم چینی) حدود 10 دقیقه قبل از سرو در آن خیس بخورد.

سس

عناصر:

  • موسیر 1/2 (ریز خرد شده)
  • 1/2 قاشق چایخوری خردل
  • پودر قورمه سبزی 1/2 قاشق چایخوری
  • 3 قطره چاشنی مایع (مثلاً مگی)
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب سفید
  • خامه 3 قاشق غذاخوری

آیا شما عاشق سس سالاد فرانسوی هستید، اما نمی خواهید از نسخه خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید؟ سپس فقط آن را خودتان آماده کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید، به شدت مخلوط کنید و در یک بطری محکم پر کنید. قابل نگهداری در یخچال به مدت تقریبی 2 هفته.

این سس خردل عسلی خوب یک پانسمان کلاسیک محبوب در اسکاندیناوی است. با کاهوی بره، فریزه، رادیکیو، سرمه و گل کلم و همچنین با ماهی دودی بهترین ترکیب را دارد.

با استفاده از همزن، زرده تخم مرغ را در ظرفی با خردل دیژون و ادویه جات مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس به آرامی داخل روغن بریزید. با لیسک به هم زدن شدید ادامه دهید.

خردل شیرین و عسل را (به طعم) اضافه کنید و با آب لیمو، نمک و فلفل مزه دار کنید. در آخر شوید شسته و ریز خرد شده را اضافه کنید. حدود یک هفته در یخچال نگهداری می شود.