تجزیه و تحلیل کیفی و DNA را سالاد کلم و انار و هویج می توان با اتخاذ یک رویکرد چند رشته ای برای ارزیابی آب سیب انجام داد که مقادیر مربوطه تابعی از مبدا، روش فرآوری و رقم مورد استفاده است.
به طور مفصل، هدف از این مطالعه مشخص کردن آب سیب از طریق آنالیز فیزیکوشیمیایی، آنالیز حسی و تجزیه و تحلیل DNA برای ارزیابی کارایی نشانگرهای تکرار توالی ساده (SSR) برای شناسایی رقم بود.
شش آب سیب ساخته شده با cv Golden Delicious، cv Granny Smith و ترکیبی از این ارقام از یک پلت فرم تجارت الکترونیک (نمونه های A و B)، DISAFA (نمونه های C و D) و یک مزرعه محلی (Piedmont، ایتالیا) (نمونه E) و F) در نظر گرفته شد.
آب سیب A، B، E و F (کلار شده و پاستوریزه) را می توان با کیفیت بالا در نظر گرفت، در حالی که نمونه های C و D غیر شفاف، پاستوریزه نشده و با سیب های خریداری شده از یک فروشگاه محلی ساخته شده بودند.
با توجه به تجزیه و تحلیل کیفی، طرز تهیه ترشی لیته گل کلم مشاهده شد که رقم سیب بر پارامترهای ارزیابی شده تأثیرگذار است.
در مورد ترکیبات فنلی کل، بالاترین مقادیر برای آبمیوه های ساخته شده فقط با cv Granny Smith مشاهده شد که نشان می دهد چگونه این رقم در حفظ این ترکیبات غذایی بیشتر از cv گلدن دلیشز کمک می کند.
با توجه به تجزیه و تحلیل DNA، پارچه کرپ کش تعداد محدودی از نشانگرها
برای آب سیب حاصل از تجارت الکترونیک و یک مزرعه محلی می توانند با موفقیت قطعات تقویت شده قابل تکرار تولید کنند.
این نتایج را می توان به روش های مختلف آب سیب برای اسهال مورد استفاده در فرآوری آب سیب با منشاء مختلف مرتبط دانست.
- منابع:
- تبلیغات: